Berichten - ouderraad

Ouderraad sponsort een klimeiland voor de school.

Met de opbrengst van het voorbije spaghettifestijn en met inkomsten van activiteiten van de voorbije jaren, heeft de ouderraad mee de aankoop van een nieuw klimeiland voor de school gesponsord.

Dit klimeiland zal dienen om onze kinderen nog beter te laten bewegen tijdens de lessen L.O. op school. Ze kunnen er immers op klimmen en klauteren, maar ook glijden.

Dit nieuwe klimeiland zal te bezichtigen zijn tijdens de rondgang voor nieuwe ouders en tijdens het schoolfeest, voor iedereen die eens wil gaan kijken in de turnzaal.

Wij wensen de leerlingen en de leerkrachten L.O. alvast veel plezier met dit klimeiland.