Website:
Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld.
De school is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Alle op deze site genoemde informatie is  geheel vrijblijvend en het gebruik ervan is geheel voor de verantwoording van de gebruiker.


Actualiteit:
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te geven, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is.


Externe links:
Deze website bevat links naar websites die niet door de school worden beheerd. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Als u via een link naar een andere website gaat, is het privacybeleid van die andere site van toepassing. De school controleert zo snel mogelijk de inhoud van deze websites maar kan dus niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud of de kwaliteit van deze websites.
De link naar deze websites betekent niet dat de school de  specifieke producten of diensten, die op deze sites staan, aanbeveelt.


Afspraken:
Misbruik van deze diensten zal onderzocht worden en waar nodig zullen maatregelen genomen worden.


Andere opmerkingen:
Indien u toch om één of andere gegronde reden problemen zou hebben met de geboden informatie op deze website of met de hierop aanwezige teksten of foto's, gelieve dan zo snel mogelijk de school te contacteren en ons uw kritiek of commentaar door te mailen a.u.b.